Misiunea BEST MACARALE este să construim alături de clienții noștri comunități durabile.

Din 2008 deservim deopotrivă proiecte civile și industriale. Respectând standarde de siguranță, deținând echipamente puternice, de ultimă generație, facem față oricarei provocări.

Suntem una dintre cele mai mari companii locale de închiriere echipamente.

Avem o rețea integrată de echipamente de mare tonaj, bazată pe o investiție masiva. Munca în echipă, siguranța și serviciile pentru clienții noștri sunt în centrul a tot ceea ce facem.

Capacitatea noastră de a ne onora proiectele este piatra de temelie a performanței noastre de a depăși așteptările clienților noștri și de a ne îndeplini misiunea.

De asemenea, suntem dedicați sprijinirii comunităților în care trăim și lucrăm, amplificând impactul pozitiv pe care compania și echipa noastră îl pot aduce în cadrul acestora.

Fiecare proiect pe care îl contractăm ne susține misiunea de a contribui la construirea unor comunități mai durabile, prin calitatea serviciilor noastre, prin performanța echipamentelor, prin siguranță, respect și integritate.

Din 2008, BEST Macarale este o poveste de succes sinonimă cu siguranța, eficiență și este partenerul dumneavoastră de încredere.

Ne dorim să devenim mai mult decât un simplu furnizor. Apreciem oportunitatea de a lua parte la succesul propiectelor dumneavoastră și ne dorim să fim primul reper pentru închirierea de echipamente de mare tonaj.